Umor

Mihai Lupu a mărturisit cum a făcut avere. „Idiotule! Am câştigat cinstit premii sub capacele de bere!“

Mihai Lupu PNL
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 aprilie, 2023

Asaltat de întrebările presei în urma scandalului în care a fost implicat, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu şi-a ieşit din fire după ce unul dintre jurnalişti l-a întrebat cum a reuşit să acumuleze averea considerabilă pe care o deţine.

Băi prostule! Băi idiotule!“, a reacţionat Mihai Lupu. „Tu dacă nu joci la Loto ai cum să câştigi? Idiotule! Eu n-am jucat la Loto, am jucat la bere şi am câştigat cam toate marile premii de sub capace! Prostule! Vrei să-l sun pe primar ca să-ţi confirme? Prostule!… Ia, băi idiotule, şi vorbeşte cu primarul tău!“, a răbufnit Lupu în timp ce îndrepta telefonul către grupul de jurnalişti.

Preşedintele CJ şi-a continuat explicaţia, spunând că banii i-a investit într-o fabrică. „Da, băi idiotule, pentru că mă duce capul, am investit banii ăia într-o fabrică de drojdie. Prosule! De ce? Pentru că îmi plac cozonacii, idiotule! Ia şi vorbeşte cu primarul tău, că şi el a mâncat cozonac făcut cu drojdie de la mine!“.

Actualitate