Actualitate

Ministrul de Interne, despre acțiunile violente ale jandarmilor la protest: Nu am ce să-mi reproșez. Am făcut ceea ce trebuia

Sursă foto: presalocala.com

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a făcut marți, 14 august, noi declarații privind reacțiile violente ale Jandarmeriei Române din cadrul protestului de vineri, 10 august, din Piața Victoriei, dar și privind plângerile penale anunțate la adresa sa.

Scris de 
 pe data 
14 august, 2018

Deși mulți români condamnă acțiunile Jandarmeriei de la protestul de vineri, ministrul consideră că nu are ce să își reproșeze și că „unii” vor să scape de ea.

Ce-am transmis sâmbătă cu ocazia declarației de presă rămâne de actualitate. În ultima vreme am auzit foarte multe invenții care nu pot fi numite știri, despre faptul că am instituit diverse celule, diverse comitete. Sunt unii care își doresc cu orice chip să scape de ministrul de Interne, de Guvern. Eu zic să rămânem într-o stare de normalitate”, a declarat Carmen Dan.

Nu mi-am depășit în niciun fel competențele legale. Iar Jandarmeria și-a coordonat toată intervenția sub supravegherea unui procuror militar, care a fost în piață.  Nu am ce să-mi reproșez. Am făcut ceea ce trebuia să facă un ministru de interne responsabil”, a adăugat ministrul.

 

Actualitate