Actualitate

Minune la Constanța. Un șofer se jură că a reușit azi să bage a doua pe b-dul Aurel Vlaicu

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
4 iunie, 2021

Vâlvă mare în această dimineață pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța. Un șofer a coborât din mașină și a început să strige cât îl țineau plămânii: „Bă, lume! Am băgat a doua, am mers cu a doua!”

Zeci de reporteri, cameramani și fotografi, inclusiv corespondenți ai unor publicații internaționale au ajuns imediat la fața locului, intervievând șoferul care și-a asumat minunea.

Titi Argintviu spune că undeva în dreptul la Vivo a prins o breșă și, după ce a ocolit trei muncitori care dormeau lângă șanț, a putut să își ia suficientă viteză pentru a băga a doua. „Nu pot să cred. Este prima oară anul ăsta când am putut să bag a doua. Aș vrea să îi mulțumesc domnului primar Chițac că mi-a dat această oportunitate, doamnei Ovanesian că a făcut posibil un astfel de trafic. Am avut încredere și, na… Am băgat a doua!”, povestește cu lacrimi în ochi Titi Argintviu.

Bineînțeles, au apărut imediat și contestatarii. „Imposibil dom’le ce zice. Noi zilnic trecem pe aici, stăm cu orele în trafic și nu am mai pomenit așa ceva. Se dă mare, se crede Schumacher? Ăsta e pus de mafioții ăia din Primărie să se laude ca să cadă ei bine. Auzi, să mergi cu a doua”, a reacționat un șofer de taxi.

La fața locului a ajuns și domnul Horia Constantinescu, care l-a premiat pe nea Titi Argintviu.

„I-am adus o diplomă și o motocoasă ca să-și taie dreacu boscheții din fața blocului. Toți nesimțiții stau în Constanța, îi mănâncă de vii căpușele în parcuri și nu ar pune mâna să taie iarba, să dea cu un insecticid, să asfalteze o alee. Tot la domnu Chițac, să îi dea Dumnezeu sănătate că suferă cu prostata, așteaptă cu toții ca milogii. Huoooo!!!”, și-a încheiat discursul motivațional și plin de respect domnul Horia Constantinescu.

Actualitate