Actualitate

Miracol în noua Farmacie Tei din Vivo. O băbuță s-a vindecat de trei boli, după ce s-a plimbat două ore printre rafturi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
22 octombrie, 2018

Iată că minunile nu se petrec doar la Prislop sau la cozile de la moaște. Smaranda Ălmostded (85 de ani) este unul dintre sutele de constănțeni care au venit pentru cumpărături de medicamente din ditamai Farmacia Tei, proaspăt deschisă în mall-ul Vivo. În drumul de patru ore pe care l-a parcurs pe jos până la mall, pentru că stă în apropiere, nici nu s-a gândit cum avea să se termine ziua. De fapt, spune ea, nu prea s-a gândit la nimic.

Femeia, până în prezent diagnosticată cu 9 boli aferente vârstei, 7 cauzate de neglijențe sau scăpări din tinerețe și 12 luate de prin spitale, susține că s-a vindecat de trei dintre acestea după ce, pur și simplu, a admirat vitrinele pline cu medicamente din farmacie.

Pot să jur că am scăpat de hipertensiunea arterială, osteoporoza parcă mi-a dat pace și cataracta zici că nici nu mai e… Când am văzut atâtea medicamente așezate așa de frumos, parcă mă bucuram că sunt o femeie bolnavă. Și cum mă uitam eu așa și-mi imaginam cum îmi cumpăr din fiecare câte ceva, simțeam cum mă simt mai bine, mă-nțelegi? Mă-nțelegi?!“, ne-a explicat tanti Smaranda, în timp ce stătea în mâini.

De asemenea, și alți constănțeni susțin că au scăpat de afecțiuni mai ușoare doar pentru că au respirat aerul de medicamente din farmacie. „Dom’le, eu atâta știu: când am intrat în farmacie aveam mucii cât bretelele și acum nu-i mai am. Cum au făcut, ce s-a întâmplat numai ei știe. Atât am să vă spun!“, ne-a mărturisit un nene, care nu a mai cumpărat niciun medicament.

Atrași de imensitatea farmaciei, câțiva tineri, care veniseră în Vivo pentru țoale noi, au renunțat la idee și li s-a părut mai cool să-și facă câte un selfie cu niște cutii de Nurofen și Furazolidon.

Constanța intră oficial în topul orașelor cu cele mai multe farmacii pe o rază de 200 de metri pătrați din țară. Pentru a face față concurenței tot mai acerbe, cei de la Catena îl vor expune pe Arșinel câte o zi, în fiecare farmacie din oraș. Vizitatorii îl vor putea atinge, iar acesta va spune bancuri scurte cu aspirine și alte medicamente.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate