Un pacient din Spitalul Județean Constanța, internat în urmă cu trei săptămâni în secția de Chirurgie pentru a fi operat de urgență, se jură că astăzi, în jurul prânzului, a văzut un medic pe holurile unității spitalicești.

Bărbatul a început să strige către colegii de salon: „Există, există! E acolo, l-am văzut. Știam eu, v-am spus!”.

Imediat s-a creat rumoare, pacienți bandajați până în gât s-au târât efectiv de pe paturile improvizate din mese și tărgi pentru a vedea minunea. Dar nici urmă de medic pe holuri!

Asistenta-șefă, doamna Tudorița Ciubuca, i-a băgat imediat în saloane, spunându-le că dacă sunt cooperanți domnul doctor va veni împreună cu prietenii săi: Moș Crăciun, Zâna Măseluță și Moș Ene.

Legenda spune că, odinioară, pe holurile Spitalului Județean Constanța puteau fi văzuți medici chiar și la orele prânzului. De asemenea, se mai spune că aceștia ar fi dat chiar și conultații în salon și ar fi vorbit cu pacienții, dar nu există dovezi științifice în acest sens.

Specialiștii în psihiatrie spun că în cazurile pacienților internați la Constanța sunt tot mai dese aceste manifestări paraclinice, iar în formele cele mai grave bolnavii au impresia chiar că vor fi operați sau că li se va administra un tratament corect.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 41.511 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.