Umor

Miracol în traficul din Constanța. Un șofer de TL a semnalizat și s-a asigurat la schimbarea benzii

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 octombrie, 2021

Mai mulți șoferi aflați în trafic în zona Tomis Nord din Constanța susțin că au fost martorii unui eveniment pe care cu greu și-l pot explica: un șofer cu Audi și număr de TL a semnalizat și s-a asigurat înainte de a schimba banda.

„Trecusem de semaforul de la OMV, mergeam spre intersecția cu Soveja. El se încadrase pe banda 1, în dreapta mea și mă depășise. Stai să vezi că-mi taie fața, îmi zic, în timp ce deja duceam mâna spre claxon, piciorul spre frână și pregăteam un ‘tuți morții mă-tii. Dar, deodată, văd că pune semnalul stânga, reduce viteza, se asigură și mă lasă să trec“, povestește Nelu Meamloatlogan.

Ajuns în intersecție, în aglomerația de la semafor, șoferul a deschis geamul și a început să le povestească și celorlalți participanți la trafic despre experiența trăită. Inițial, nimeni nu l-a crezut, însă alți doi șoferi CT, veniți imediat din spate, au întărit cele povestite.

Ulterior, am reușit să aflăm că șoferul de la volanul mașinii de TL era un puști începător, în vârstă de 18 ani, care îl avea în scaunul din dreapta pe tatăl său. La semafor, acesta s-a dat jos din mașină și l-a dojenit aspru pe copil, reproșându-i că a fost iresponsabil și că a reușit, printr-un singur gest, să facă de râs un județ întreg.

Actualitate