În urma unei ample și inutile investigații, am reușit să descoperim cine este misteriosul bărbat din Constanța care, chiar în prima zi a anului, a lovit o mașină în timp ce conducea gol-pușcă la volan.

Teafăr și nevătămat, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul a ieșit din mașină și și-a văzut mai departe de drum, de parcă ar fi fost într-o misiune.

Și chiar despre o misiune este vorba! Echipa noastră a reușit să-l găsească pe misteriosul individ și să afle de la acesta că nu este Arnold, ci un cyborg trimis din viitor ca să repare și să termine Podul de la Butelii.

Este vorba despre un model de Terminator de lucruri lăsate de izbeliște de către oameni. Se pare că Terminatorul a fost trimis de unul dintre stră-stră nepoții primarului Decebal Făgădău, sătul de miștourile legate de pod pe care le fac colegii săi la serviciu.

Traian Făgădău este sătul de caterinca ieftină și să i se tot scoată ochii că stră-stră bunicul lui n-a fost în stare să termine un amărât de pod cât a fost primar. Nerealizările stră-stră bunicului său, Decebal, îi bântuie de două generații și a decis să pună capăt. M-a trimis aici ca să termin treaba“, ne-a declarat Terminatorul.

Astfel de roboți umanoizi sunt folosiți cu regularitate în viitor, pentru a termina multe dintre lucrurile pe care oamenii nu mai sunt în stare să le facă din cauza vieților pe care le trăiesc într-o realitate virtuală.

Despre accidentul în care a fost implicat, mașinăria a spus că a fost din cauza unei erori de soft, el fiind unul dintre modelele fabricate la Craiova. Și dacă tot e în Constanța, Terminatorul a mai spus că se va arunca și în mare pentru a recupera crucea de Bobotează.

Ail bi bec!“, a mai adăugat cyborg-ul, care spune că se va întoarce și pentru a renova Cazinoul, în locul căruia, în viitorul îndepărtat poate fi văzută doar o hologramă.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 6.149 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.