Umor

Moment istoric la Constanța! Primăria a unit șanțul de pe Tomis cu cel de pe Lăpușneanu

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
25 ianuarie, 2023

Emoții, aplauze și lacrimi de bucurie ieri la Constanța, în intersecția de la Dacia, unde sute de cetățeni și oficialități ale orașului au marcat unirea șanțului de pe Tomis cu șanțul de pe Lăpușneanu. Râuri de șampanie au curs, discursuri înălțătoare s-au rostit, o imensă horă a șoferilor în jurul șanțurilor s-a încins. Mica unire s-a produs la orele 12 fix, când excavatorul de la RAJA și cel de la RADET și-au ciocnit cupele într-un singur mare șanț în zona Dacia.

„Asta-i pohta ce-am pohtit!”, a rostit solemn primarul Vergil Chițac. „Constanța, un singur șanț. Toți, în aceeași groapă”, a continuat edilul, în uralele sutelor de șoferi blocați de 5-6 ore în traficul din zonă.
Cei prezenți la eveniment au mărturisit că sunt încercați de sentimente profunde.

„Băga-mi-aș $##&^^**@!. Chiar era nevoie de această unire, ajunsesem de nici nu mai știam în care șanț picam cu mașina. Acum e unul și bun”, a povestit Nelu Ciupeală, taximetrist. Primarul Chițac s-a angajat ca până la 1 decembrie, la Constanța, să se înfăptuiască și marea unire a șanțului de pe b-dul Aurel Vlaicu cu cel de pe Lăpușeanu.

Actualitate