Umor

Moșul va evita Târgul de Crăciun de la Constanța. Nu-și permite să dea atâția bani pe parcare

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
3 decembrie, 2021

Vești proaste pentru constănțenii care îl așteptau pe Moș Crăciun și anul acesta. Cunoscutul personaj creat de Coca-Cola a anunțat că va ocoli Târgul de Crăciun de la Constanța în periplul său prin lume, din cauza taxei de parcare exorbitantă, mai ales că sania sa ocupa cel puțin patru locuri, cu tot cu reni.

„Nici să n-aud de Constanța! Cum să dau atâția bani pentru parcare într-o mizerie de oraș ce nici măcar nu-mi asigură un loc de parcare?“, a declarat Moș Crăciun, vizibil revoltat. „Anul trecut a fost ultimul în care am pus piciorul în Constanța. M-am ales și cu dureri de spate care m-au ținut luni întregi, pentru că n-am avut unde să parchez și am mers pe jos câteva străzi cu sacul la spinare“, a adăugat bătrânul.

„E suficient că le-a făcut moșul lor de primar tristețea aia de Târg de Crăciun în care au pus o statuie cu mine din sârmă acoperită cu beculețe din China, de zici că am luat foc. Să fie de capul lor!“

Nu numai Moș Crăciun a avut de suferit la Constanța, ci și renii. „Iarna trecută am parcat undeva pe la Miga. Acolo am găsit. Când am revenit, Rudolph avea o coarnă ruptă și o zgârietură de-a lungul coapsei drepte. Plus că m-am trezit și cu un nene care a vrut să mă amendeze, că el era de la Poliția Locală. Doar cu drona mai trimit cadouri aici, că oricum constănțenii sunt obișnuiți cu jumătăți de măsură”, spune Moșul.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, Click AICI

Actualitate