Într-un comunicat recent, city manager-ul Melicia Muesian, zisă și Partea Întunecată a Lunii, a declarat că toți constănțenii din parcuri sau de pe străzi, care s-au înmulţit peste măsură în ultimul timp, ar putea fi prinşi şi transportaţi în adăposturi speciale, la marginea oraşului. Astfel, spune Spaima Fericirii, pericolul ca administrația Chițac să mai fie dur criticată ar scădea considerabil.

„În orice oraș european, câinii sunt separați de oameni, pentru siguranța ambelor specii. Plus de asta, constănțenii sunt mult, mult mai enervanți decât câinii. Latră într-una pe Feisbuc că nu le convine ce facem și cum facem… Pur și simplu nu vor să aibă încredere”, a anunţat Muesian, baron al Necazului.

„Am hotărât să adoptăm această măsură şi sperăm ca până în 2023 să nu mai fie nici un om pe străzi sau în parcuri. Cine vrea să crească oameni, să-i ţină în apartament. Altfel se pot întâmpla tragedii, orice ar spune CEDO şi alte asociaţii ale iubitorilor de oameni.”

În cursul acestei dimineţi, primii hingheri de oameni au început deja să cureţe zonele rău famate ale oraşului. „A fost greu fiindcă majoritatea opuneau rezistenţă: spuneau că merg la serviciu, la cumpărături şi aşa mai departe. Urmează să fie castraţi şi duşi la adăpost, de unde rudele şi prietenii îi pot adopta, cu condiţia să nu le mai dea niciodată drumul pe stradă”, a spus Neica Nimeni, angajat al serviciului de ecarisaj uman.

(Visited 332 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.