Umor

N-a putut să se abțină. Un turist tulcean a dat la pește în mare și a curentat 12 delfini

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
27 iunie, 2022

Captură record a unui tulcean venit în această săptămână într-un sejur la Mamaia. Lucrețiu Karasol (45 de ani) a prins „la baterie“ nu mai puțin de 12 delfini, despre care spune că „sărea de ziceai că are chef de joacă“.

Pentru a reuși această performanță, bărbatul s-a folosit de autoturismul proprietate personală, un Audi A4 cu care a intrat în apă, captura fiind făcută de la portbagaj. „În Dunăre nu poți să intri cu mașina-n apă, dar aicea, la mare, merge să te duci câțiva metri. Stai în portbagaj și-ți cuplezi tija direct la bateria mașinii, ai băgat-o-n apă și aia e. E foarte practic“, explică tulceanul.

Deși au apărut imediat voci care l-au criticat dur, bărbatul consideră că a făcut un gest nobil. „I-am scutit de chinuri, dom’le! An de an vine ăștia din Brăila, Galați, Bacău și alte astea… Se c@că, se pi$ă în mare, aruncă gunoaie și face dezastru. Credeți că la peștii ăștia le convine să trăiască așa? Nu le convine, vă zic io. Eu, practic, i-am salvat și chiar ar trebui să mi se deie o medalie!“.

Lucrețiu spune că cele mai îndrăgite rețete culinare tulcene sunt crapul la monofilament și scrumbia pe praf de pușcă, însă acum se gândește să-și deschidă o cherhana având ca specialitate principală delfinul curentat.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate