Social

Năvodărenii au obligația să declare la Primărie dacă au fose septice

Persoanele fizice și juridice care au pe proprietăți astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate trebuie să depună la Primăria Orașului Năvodari, până la data de 22.11.2022, un formular pe care-l vor găsi la sediul Primăriei Orașului Năvodari sau pe site-ul primăriei Secțiunea „Urbanism – Formular H.G.nr. 714 din 2022”.

Scris de 
 pe data 
5 octombrie, 2022

Primăria Năvodari informează cetățenii că, potrivit legislației, au obligativitatea, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice, de a declara la Primăria Orașului Năvodari sistemele individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate (bazine de colectare, cum sunt fosele septice, toalete cu bazine, etc).

În baza acestor declarații Primăria Orașului Năvodari va alcătui un Registru de evidență al sistemelor individuale adecvate.

Așadar, persoanele fizice și juridice care au pe proprietăți astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate trebuie să depună la Primăria Orașului Năvodari, până la data de 22.11.2022, un formular pe care-l vor găsi la sediul Primăriei Orașului Năvodari sau pe site-ul primăriei Secțiunea „Urbanism – Formular H.G.nr. 714 din 2022”.

După completare acesta se va transmite prin e-mail la adresa secretariat@primaria-navodari.ro (sau, in cazuri exceptionale se va depune la sediul Primăriei Orașului Năvodari – Registratura) pentru a primi un număr de înregistrare, dovadă că s-au achitat de această obligație.

Legislația prevede amenzi între 5.000 și 10.000 lei in cazul persoanelor fizice și juridice care nu vor depune această declarație.

Actualitate