„În vederea analizei oportunităţii proiectului de dezvoltare a transportului metropolitan, considerăm de o importanţă deosebită cunoaşterea particularităţilor mobilităţii populaţiei la nivelul zonei de analiză şi a opiniei locuitorilor cu privire la transportul public“, se transmite în chestionar.

Primarul din Năvodari, Florin Chelaru spune că acest chestionar reprezintă o parte importantă din realizarea studiului de oportunitate pentru implementarea serviciului de transport public.

„După cum știți, proiectul pentru implementarea transportului public de persoane între Năvodari și Constanța cu autobuzele CT BUS a fost deblocat, având o întâlnire în acest sens cu primarul Vergil Chițac și ceilalți colegi din zona Metropolitană.

Compania angajată de Primăria Constanța pentru realizarea studiului de oportunitate privind înființarea ADI Transport ne-a transmis un chestionar care trebuie completat de cât mai mulți năvodăreni, astfel încât noul serviciu de transport cu autobuzele CT Bus să fie dimensionat corect.“, a transmis Chelaru.

Chestionarul poate fi completat on-line accesând linkul de AICI.

(Visited 147 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.