Cei mai cunoscuți oameni din BOR vor fi protagoniștii unui serial Netflix, bazat pe fapte reale.

Producția îi are în rolurile principale pe Preafericitul Daniel (ăla cu catedrala), ÎPS Teodosie de la Constanța (ăla cu șpăgile), Preasfințitul Corneliu de la Huși (ăla cu abuzurile sexuale), preotul Mădălin Iscru (zis și Dumnezeul achizițiilor), preotul Cristian Pomohaci (ăla de cântă și-i plac băieții), preotul Eugen Tănăsescu (ăla de-i poartă umbrela lui Teodosie și vorbește tâmpenii) și Vasile Bănescu (ăla care vorbește și îi reprezintă pe ăia de i-am menționat mai sus).

Serialul, care se va numi Candle Blinders (n.r. – Cei care-ți iau ochii cu lumânări), ne va arăta cum s-au ridicat cei șapte începând de jos, de la afacerile mărunte cu lumânări, iconițe și cruciulițe, pupincurism și favoritisme, ajungând într-un final să dicteze mersul lucrurilor alături de politicienii din România.

Bineînțeles, nu vor lipsi și scenele cu sex, cu beții la volan, cu paranghelii la Seminar, cu mers la curve, cu babe, cu moaște și cu tot ce ține de activitatea bisericească“, explică Martinel Anafureanu, producătorul și regizorul serialului. „Pentru prima dată, publicul va putea vedea și aprecia ce se întâmplă de fapt sub patrafir, dacă-mi permiteți, așa, o metaforă“.

ÎPS Teodosie, spre exemplu, este foarte încântat și curios de cum va decurge noua sa experiență în calitate de actor care se va juca pe el însuși. „În primul rând, este o ocazie de a vedea cum se face un ban cinstit, prin muncă. Totodată, credincioșii vor afla că noi nu ne-am născut bogați și că am plecat de jos – cu bune, cu rele“, a transmis Teodosie.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.422 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.