Potrivit reprezentanților Primăriei, vizita președintelui Pavan Abraham la Cernavodă a fost determinată de prezența vicepreședintelui Indiei Venkaiah Naidu, la București (18-20 septembrie), cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Romania și Republica India.

Discuțiile oficialilor au avut ca scop dezvoltarea și consolidarea relațiilor politico-diplomatice dintre cele două state precum și strânsa colaborare a acestora pentru a identifica și alte ramuri de interes comun în vederea intensificării relațiilor economice dintre cele două țări.

Conform reprezentanților Primăriei Cernavodă, Venkaiah Naidu a venit la București însoțit de o delegație de afaceriști interesați să investească în România în domeniul sănătații, comerțului, culturii și turismului, motiv pentru care oficialitățile au vizitat mai multe orașe cu potențial în acest sens.

În cadrul programului, Administrația Publică Locală Cernavoda, a primit vineri, 21 septembrie 2018, vizita președintelui ASSOCHAM, Pavan Abraham Președintele ASSOCHAM cu sediul în America de Nord, în urma căreia oficialul a manifestat un interes deosebit pentru reabilitarea clădirii de pe str. Str. 24 Ianuarie și transformarea acesteia într-un Centru de recuperare medicală, precum și pentru construirea unui hotel de lux în vecinătatea zonei în care acum se amenajează Promenada Via-Verde Cernavoda.

Cele două obiective, precum și varietatea posibilităților de investiții în diverse sectoare de interes comun sunt motivul pentru care, în luna noiembrie a acestui an, Pavan Abraham va reveni la Cernavoda pentru a semna un Memorandum de înțelegere pentru promovarea legăturilor de afaceri dintre ASSOCHAM America de Nord și orașul Cernavodă.

În acest sens, reprezentanții Primăriei Cernavodă au precizat că Autoritatea Publică Locală face toate demersurile necesare pentru a atrage investitori români sau străini pe raza orașului, scopul principal fiind dezvoltarea economică și crearea unor noi locuri de muncă pentru cernavodeni.

 

(Visited 645 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.