Umor

„Norocoșilor! Primarul Constanței face o treabă minunată“, a spus Nimeni Niciodată

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 octombrie, 2019

Nimeni Niciodată, un turist finlandez care s-a aventurat entuziasmat pe străzile Constanței, este de părere că orașul este extraordinar.

Nu știu cine e primar aici, dar face o treabă minunată. Sunteți norocoși că trăiți într-un oraș atât de superb“, a spus Nimeni Niciodată, stând în fund pe un stâlpișor în timp ce mângâia un maidanez.

Sunt plăcut uimit de numărul mare de stâlpișori din acest oraș, de sensurile giratorii și de străzile cu sens unic. Borduri din marmură, parcuri și atât de multă verdeață, acel Cazino superb, veceuri publice de lux, un centru vechi memorabil, parcări peste parcări, sală polivalentă, spital modern, infrastructură pusă la punct… Este extraordinar cum un oraș a reușit să se dezvolte atât de mult fără ca măcar să atragă 1 euro din fonduri europene“, a mai declarat Nimeni Niciodată.

Nimeni Niciodată a venit la Constanța însoțit de vărul său, Unmîncător Dekkt, care este la fel de plăcut surprins de cele văzute. „Am văzut sute de bătrâni stând împreună, la niște cozi imense. Este o dovadă de unitate și armonie în orașul acesta“, a declarat Unmîncător Dekkt.

Am vorbit cu mai mulți constănțeni, care ne-au spus că sunt extrem de fericiți că locuiesc aici și că ar vrea ca lurcurile să rămână la fel. De aceea, ne-au zis ei, vor continua să-l voteze pe actualul primar“, a mai spus Unmâncător Dekkt, care inspira adânc parfumul a trei trandafiri pe care îi cumpărase de la o florăreasă din Tomis III.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate