Bucurie uriașă, duminică seara, pentru cele 230 de persoane invitate la nunta cu ștaif a familiei Halep, ce a avut loc la terasa Colonadelor. În loc să joace pamporea, nuntașii au început să chiuie de bucurie și să-i îmbrățișeze pe polițiști, jandarmi și inspectorii DSP pentru că i-au salvat de la achitarea darului consistent.

Mai mult decât atât, se pare că denunțul la 112 privind organizarea evenimentului a fost făcut de un tânăr machedon, pe nume Mitel, unul dintre cei 78 de veri primari ai lui ginerică și totodată nepot al miresei din partea mamei.

Se pare că Mitel, care de la începutul pandemiei a mai participat la alte 32 de nunți și 17 botezuri, a rămas fără banii de dar, pe care i-a pierdut vineri seară la o partidă de rummy.

Inventiv, tânărul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112 spunând că la Colonadelor este o nuntă cu 200 de invitați și că nu se respectă normele privind combaterea pandemiei. Cu vocea tremurândă, Mitel a cerut autorităților să intervină prompt, în joc fiind onoarea și demnitatea întregii familii.

Surse spun că dacă poliția și jandarmeria nu ar fi intervenit să oprească nunta, Mitel avea și un plan B: era pregătit să sune din nou la 112 și să anunțe că există o bombă în clădire.

Cei mai prejudiciați de acest gest au fost însă ginerică și mireasa, dar și membrii formației Pindu, care nu și-au mai primit toți banii din contractul de 15.000 euro. Aceștia fac demersuri pentru a-l identifica pe sabotor și a-l face de râs în toată machedonimea, însă sursele noastre spun că acesta ar fi fugit la bulgari încă de duminică noaptea.

 

(Visited 16.660 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.