Eveniment

Nuntă de romi pe o stradă din Constanța, întreruptă de polițiști și jandarmi. Organizatorii și formația, amenzi de 2.100 de lei

Sursa foto: Arhiva DGPL Constanta

Polițiștii și jandarmii constănțeni au intervenit pentru a întrerupe o petrecere de cununie ce se desfășura pe o stradă din Constanța, fără să respecte măsurile de protecție impuse în pandemia de COVID-19.

Scris de 
 pe data 
28 iulie, 2020

O familie de romi sărbătorea nunta unei fete de 19 ani. Cu alai și formație, nuntașii petreceau pe strada Barbu Delavrancea din municipiu.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii din cadrul Secției 2 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe o stradă din oraș era în desfășurare o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanțare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

„Polițiștii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanțare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceștia s-au conformat și au intrat în locuință, iar membrii formației muzicale au părăsit de asemenea zona”, potrivit Poliției Constanța.

Organizatorii au fost amendați de polițiști cu suma totală de 1.500 de lei pentru nepăstrarea distanţării fizice între participanți, iar muzicanții, cu 600 de lei, pentru tulburarea liniștii locuitorilor cartierului.

 

Actualitate