Mare paranghelie dumincă, 2 iunie, pe strada Locomotivei din Constanța. Mai mulți nuntași rromi și-au instalat mese, un foișor și sistemul de sonorizare chiar pe trotuar și pe partea carosabilă, îngreunând astfel circulația pietonală și rutieră.

În timp ce muzica răsuna din boxe pe o rază de câteva sute de metri, un echipaj al Poliției Locale a intervenit, iar două persoane au fost amendate.

Au fost aplicate două amenzi în valoare totală de 900 de lei – o amendă de 400 de lei pentru că și-au depozitat mesele, scaunele și foișorul pe domeniul public și o amendă de 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Imediat după intervenția polițiștilor locali, rromi au oprit distracția, și-au strâns materia primă, au măturat strada și s-au retras în curte.

De asemenea, în decursul zilei de duminică, polițiștii locali au constatat 21 abateri de la normele legale, aplicând un total de 13 amenzi pentru încălcare normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, apelare la mila publică.

Un număr de 5 amenzi au fost aplicate pentru încălcarea normelor de protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. „Acțiuni similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare“, transmit reprezentanții DGPL.

 

(Visited 1.389 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.