Umor

O bucată din Cazino a căzut după ce un turist englez s-a băşit în trecere pe lângă clădire

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
5 iunie, 2018

Şoc şi consternare pe faleza Cazinoului din Constanţa după ce o bucată din clădirea simbol a oraşului s-a desprins şi a căzut. Cauza: un turist britanic, care se afla în trecere pe lângă monument, a flatulat dezlănţuit, cauzând un nivel scăzut de vibraţii cu efect devastator pentru construcţia aflată în paragină.

Din fericire, nicio persoană care se afla în zonă la acel moment nu a fostă rănită. Cu toate acestea, cineva a sunat la 112 pentru intervenţia unei ambulanţe şi acordarea de ajutor celor cărora li se făcuse rău din cauza mirosului.

Ne-a rupt şi pe noi şi a rupt şi Cazinoul! Eram la câţiva metri în spatele domnului care a dat-o… Am tresărit şi eu şi soţia, iar copilul din căruţ s-a trezit speriat şi a început să urle. La două-trei secunde după, am văzut cum se clatină turnuleţul Cazinoului. Noroc că am grăbit pasul, că altfel ne făcea şi pe noi praf“, a povestit îngrozit Emilian Beibisitereanu, martor şi tătic revoltat.

Fără să înţeleagă mare lucru din înjurăturile celor din jur, turistul britanic, care se face responsabil de distrugere, spune calm că regretă ceea ce s-a întâmplat.

Oh, dar sunt foarte trist. La mine în ţară poţi să flatulezi liber oriunde, fără a te gândi că s-ar putea să produci pagube. Îmi pare rău pentru casa cu pricina… Am înţeles că ar fi celebră, dar eu n-am auzit niciodată de ea. La cum arată, se pare că nici autorităţilor de aici nu prea le pasă“, a explicat Richard Făraş, în timp ce lingea tacticos o lămâie.

Totodată, pentru că nu există nicio lege care să interzică flatulaţia în public, turistul a fost implorat de autorităţi să nu meargă la plimbare prin piaţa Ovidiu, dată fiind şi situaţia clădirilor din zonă.

La scurt timp după ce mirosul de băşină englezească şi praful s-au degajat, în zonă s-au strâns zeci de cupluri entuziasmate, pentru a-şi face selfie-uri lângă mormanul de moloz. Însă bucuria lor nu a durat prea mult deoarece o familie de ţigani a curăţat rapid locul, strângând în roabe bucăţile căzute şi motivând că le vor folosi pentru a-şi petici şi decora locuinţa.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe terenClick AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate