Scandal mare pe o stradă din Constanța, unde angajații Primăriei au fost puși să care înapoi pubelele galbene pe care le distribuie în oraș.

O familie de machedoni s-a arătat extrem de revoltată că pubelele sunt galbene și că nimeni nu le-a cerut părerea înainte cu privire la culoarea acestora. Mai mult, oamenii spun că acestea nici măcar nu par a fi de firmă și sunt din plastic de proastă calitate.

Pubeali fake! Pubeali fake! Ts firmă iasti? Nîtsuna! Galbinu aista nu s-pupî la culoari cu casa mea msheatî. Cum s’ pui aistea lângî firidă? Dumnizdău fireashti! Păi ts va dzâcă lumea?“, a spus Elena Geambăsitu.

Soțul femeii a intervenit spunând că este oricum o jignire se le dai oamenilor pubele. „Adică ce? Noi facem mizerie, suntem niște mizerabili sau cum? E ca și când te duci la ziua cuiva și îi faci cadou un săpun!“, a explicat bărbatul.

Doamna Geambăsitu a spus că va depune o solicitare scrisă la Primărie prin care va cere ca pubelele să fie aduse, dacă nu cu un logo de firmă cunoscută, măcar cu imprimeu blană de leopard, pentru că „nu s-demodează barunoarî!“

(Visited 11.559 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.