Vizitatorii Microrezervației din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța au acum parte de o nouă atracție. După mari eforturi, celor 86 de specii de animale deja deținute de Complex li s-a alăturat o haită de 12 controlori RATC, proaspăt adusă din sălbaticia mijloacelor de transport în comun din Constanța.

Directorul CMSN, Adrian Bîlbă este foarte încântat de noii rezidenți ai Microrezervației. „Nu a fost ușor să-i aducem, însă cred eu că a meritat efortul. Bineînțeles, aveau un comportament sălbatic și a fost nevoie de amenajarea unui țarc special“, a declarat Bîlbă.

Cei 12 controlori fac parte din specia sictirus comunus plimbatus, specie înrudită cu nașus cefereus miserupius, ambele fiind subspecii ale anafus afurisitus incompetentus.

Cu toate acestea, chiar în prima zi când au fost aduși în noua lor casă, unul dintre controlori a scăpat și a dat iama printre vizitatori, cerând isteric bilete în stânga și-n dreapta. Unii s-au amuzat, însă cei mai mulți s-au speriat și au luat-o la fugă.

Reprezentanții CMSN spun că acum situația este sub control și că cei 12 controlori au început să se acomodeze, deși tresar și scot sunete ciudate când simt că în stația RATC din apropiere mai ajunge câte un autobuz. De asemenea, tinerii și stundenții primesc instrucțiuni de a păstra o distanță de siguranță față de gard și li se recomandă să ignore înjurăturile.

Din ce s-a putut observa până în prezent, controlorii nu au nicio reacție dacă în preajma lor se află țigani și chiar se bucură dacă li se mai întinde câte o bancnotă de 5 sau 10 lei.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 3.000 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.