Panică în România după ce comunitatea științifică de pe întreg mapamondul a dezvăluit că în țara noastră a apărut o nouă mutație a tulpinei COVID, care afectează însă doar șoferii cu BMW.

Medicii infecționiști spun că noua variantă SARS CoV2 prezintă o simptomatologie aparte. Pacienții, deținători de BMW-uri, au în continuare gust și miros, dat nu mai au bani de benzină sau motorină.

„E ceva tragic ce se întâmplă. Virusul i-a afectat grav pe acești băieți. Dacă mai ieri intrau sănătoși și bucuroși în benzinării pentru a alimenta de 30-50 lei, odată infectați cu noua tulpină ei nu mai sunt în stare să scoată acum niciun leu din buzunar.

Deși au gust și miros, se pare că au fost afectați în zona portofelio-lombară. Ți se rupe inima să îi vezi în treningurile lor Montcler, cu șapcă Gucci și încălțări Karl Lagerfeld, bineînțelesc, cumpărate de la Obor cu 30 de lei, cum stau în fața pompei fără să poată apăsa pe pistolul de alimentare”, a povestit medicul infecționist Dumitru Fițiarcapul.

Noul virus se transmite deja intracomunitar în cafenelele Rompetrol și OMV, singurele locuri unde deținătorii de BMW își permit să iasă în oraș.

Robi Apăduchioasei, zis și Pilitură, a fost printe primii pacienți afectați de noua tulpină. El bănuiește că a luat virusul cel mai probabil de la mama lui, o pensionară de 68 de ani, care nu a mai vrut să îi dea 30 de lei pentru a pune motorină în BMW-ul său.

Medicii spun că alte simptome specifice acestei tulpine sunt: greață când semnalizează, tulburări de vedere la schimbarea benzii, dureri anale la parcarea pe locurile pe handicap și în mijlocul străzii pe avarii, dar și junghiuri în spate dacă stă în poziție normală la volan.

Din păcate, tratamentul este unul crunt, printre cele mai dure terapii aplicate în momentul de față. Acesta nu presupune internare în spital, ci trimiterea, pentru prima oară în viața lor, a șoferilor cu BMW la muncă.

(Visited 340 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.