Elevul de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, Cluj, a comandat pentru o profesoară de limba română mai multe obiecte sexuale, între care și un vibrator, transmite stiridecluj.ro. Profesoara a depus o plângere la Poliție în care a acuzat că este hărțuită sexual.

Ancheta desfășurată de conducerea liceului arată că profesoara a primit „nişte colete comandate prin internet, într-unul era o carte de gramatică, dar a primit şi altele cu obiecte de la sex shop. Vinovaţi de trimiterea coletelor ar fi doi elevi ai liceului. Aşteptăm finalizarea anchetelor, de la liceu şi de la Poliţie“, a spus șeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ Cluj, elevul care a făcut cadourile s-a ales cu nota scăzută la purtare.

Comisia de verificare constituită a finalizat ancheta internă în cazul profesoarei de limba şi literatura română, care a reclamat că a fost hărţuită, şi a aplicat mai multe sancţiuni în conformitate cu faptele constatate şi cu regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţii de învăţământ. Astfel, a fost aplicată o mustrare scrisă însoţită de scăderea notei la purtare la 7 pentru unul dintre elevii de clasa XII-a. Acestuia i s-a reţinut comportamentul jignitor la adresa profesoarei respective şi încălcarea dispoziţiilor legale în vigoare prevăzute de statutul elevului şi regulamentelor şcolare”, a declarat reprezentantul ISJ Cluj, Amalia Gurzău, citată de Mediafax.

De asemenea, un alt elev de clasa a 12-a, care a asista în momentul comenzilor făcute pe Internet, a primit tot mustrare scrisă şi nota 8 la purtare, iar alţi trei colegi, care au divulgat informaţii pe rețele sociale, au fost sancţionaţi cu observaţie individuală pentru folosirea telefonului mobil în timpul orelor de curs.

 

(Visited 886 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.