O prostituată de pe șoseaua Caraiman din Constanța și-a triplat veniturile pe seară pentru partidele de sex oral după ce a avut ideea de a se îmbrăca în roșu și de a-și tatua temporar pe frunte literele: PSD.

Sicuța „Ochi Frumoși“, după cum este cunoscută în breaslă și printre clienții fideli, nu a făcut altceva decât să pună o poză pe contul ei de Facebook cu noul look, fapt ce s-a dovedit a fi o strategie de marketing de succes. De asemenea, ea a postat și mesajul: „Dacă vrei să dai la PSD atuncea făo cum trebe!

Ideea mi-a venit după ce am văzut ba pă la televizor, ba pă Feisbuc, pozăle ălea cu ăia care și-a pus numere cu MUIE PSD și mai era și ăia care la fel a scris pe cânp… Când am văzut câtă lume a dat șer și laicuri mi-am zis că e un ban de făcut cu muiala asta nouă“, a explicat Sicuța.

Sicuța practică prostituția de mai bine de zece ani, dar spune că de o asemenea diversitate de clienți nu a mai avut parte niciodată. „E și studenți, e și taximetriști, e și ingineri, scriitori, arhitecț, avocaț, oameni însuraț, divorțaț… Vine aicea și stă la coadă, își face selfi și așteaptă cuminț să le vină rându’. A venit într-o seară un nene cu trei băeț, tripleț, și era ziua lor, făcea 15 ani. A avut grijă Sicuța de ei!“.

Am avut norocul să discutăm cu unul dintre clienții noi ai prostituatei de pe Caraiman. Este vorba despre un bărbat însurat, care ne-a mărturisit că soția sa a fost cea care l-a trimis la Sicuța. „Ea a văzut poza pe pe Facebook. Eu îmi vedeam liniștit de o ciorbiță și m-am trezit cu ea în bucătărie: <Acum te îmbraci și de duci la asta!>. Ce era să mai zic, să mai fac? Adevăru’ e că e un sentiment aparte atunci când te uiți la ce scrie pe fruntea Sicuței în timp ce… Mă-nțelegeți“, ne-a mărturisit bărbatul, ușor jenat, dar mulțumit de el.

Deși spune că este foarte obositor și că o dor mușchii feței, „Ochi frumoși“ nu se lasă și chiar se gândește să capitalizeze succesul pe care îl are. Ar vrea ca în zona genitală să-și tatueze capul lui Liviu Dragnea în așa fel încât gura politicianului să fie poziționată la fix. „Asta ar fi ceva ce aș băga într-un pachet premium, pentru ăia care vrea tot tacâmu’“, spune Sicuța.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.000 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.