O şoferiţă de TIR, Adriana Mureşan, a înfiinţat pe Facebook grupul ”Voluntari în Europa”, în scopul sprijinirii românilor care se află prin diverse parcări şi foresc să voteze.

”Bine aţi venit în grupul Voluntari în Europa 3.0! 3.0 pentru că suntem la a treia rundă a “lungului drum al şoferilor români de tir spre secţia de votare” Aici ne construim pe noi, construim împreună. A da fără a aştepta nimic în schimb! Despre asta e vorba aici. După cele două ture de ajutat şoferii să ajungă la o secţie de votare, am făcut nişte schimbări în organizare, pentru a fi mai eficienţi.

Dacă o postare are deja puse #tara, #oras, s-a dat ”tag” anumitor persoane, după care s-au închis comentariile, acest lucru înseamnă că avem voluntari în zonă şi că veţi fi contactati pe Messenger de persoanele care au fost ”tagate” şi veţi fi adăugaţi pe ”chat”-ul ţării unde aţi cerut ajutorul.

Este valabil pentru cei care au nevoie să ajungă la o secţie de votare şi pentru voluntari. Dacă postarea nu are închise comentariil, înseamnă că se lucrează la găsirea unui voluntar în zonă. Suntem cu toţii arhitecţii unui viitor plin de OMENIE”, astfel a descris administratorul ideea de a înfiinţa şi administra grupul de pe reţeaua de socializare, potrivit adevarul.ro.

 

(Visited 308 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.