Umor

Oficial. Elon Musk nu va veni la Constanţa. Şi nici prietenii săi miliardari. Şi nici rudele sale. Şi nici femeia de serviciu de la Tesla

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
1 noiembrie, 2022

E ok, putem sta liniştiţi. După ce nu a venit la Bran, şeful Tesla şi, mai nou, patron al Twitter, Elon Musk anunţă că nu va veni nici la Constanţa. Niciodată.

Iniţial, când a fost întrebat de Nimeni, miliardarul a crezut că este vorba despre una dintre menajerele sale din Mexic, doamna Juanita Constanza şi a spus că, de obicei, nu îşi vizitează angajaţii. Ulterior, după ce a fost lămurit că este vorba despre un oraş din România, Musk a râs în hohote până când i-a apărut un herpes la gură.

„Da, deci nu“, a detaliat magnatul.

Cu toate acestea, după ce i-au fost prezentate o serie de fotografii, Elon Musk a apreciat faptul că cei care conduc Constanţa au reuşit să surprindă perfect atmosfera horror de Halloween, exclamând că oraşul arată ca dracu.

Actualitate