Alexandru Dîrmon (26 ani), ofiţer de poliţie gradul inspector, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de vătămare corporală. Acesta a bătut un bărbat de 55 de ani, lovindu-l cu piciorul în cap, victima fiind transportată la spital în stare critică.

Potrivit procurorilor, agresorul este ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, cu gradul profesional de inspector de poliţie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a stabilit că, în 4 iunie, în jurul orei 13.15, poliţistul i-a aplicat unui bărbat în vârstă de 55 de ani mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului.

„În urma loviturilor victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii (prognostic rezervat), viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă (comă, stop cardio-respirator resuscitat); ţinând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului”, se arată în comunicatul procurorilor.

(Visited 4.196 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.