Umor

OPC a închis Kaufland Grill. Au fost decoperite molecule de sărăcie (Sar-Acule37) în carnea de mici și pui

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
15 octombrie, 2023

Dezastru la Kaufland la Grill-urile unde se vând mici, pui rotisați, cârnați sau ceafă la grătar.

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au închis zilele trecute majoritatea locațiilor Kaufland Grill după ce o analiză organo-leptică a relevat că mai multe produse conțin molecule de sărăcie.

Este vorba despre micii pe grătar și puii la rotisor, contaminați cu enzima „Sar-Acule 37”, dar și cu periculoșii viruși „Saracella” și „Stafilolefter Auriu”.

„Nu am avut încotro decât să închidem toate punctele Kaufland deoarece erau un pericol real pentru consumatori. Am observat că cei care mâncau mici și pui rotisat de la Kaufland prezentau simptoame grave de sărăcie: mergeau în vacanță la mare și mâncau prânzul și cina la Kaufland în parcare, familii întregi care în loc să meargă în weekend la un restaurant bun alegeau să consume carne pe grill de la Kaufland. A trebuit să luăm măsuri, Kaufland devenise un magnet pentru săraci”, a declarat șeful ANPC, Horia Smardoiescu.

Kaufland a anunțat că se va conforma observațiilor inspectorilor de la Protecția Consumatorilor și de săptămâna viitoare la toate Grill-urile Kaufland se va vine doar mici de cerb, fazan rotisat și nisetru pe pat de trufe. De asemenea, în locul berii Golden Graun se va vinde doar Moet.

Actualitate