Umor

Operație în premieră la Constanța. Restaurantul Marco Polo a recoltat cu succes rinichiul unui client care nu și-a permis nota

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 decembrie, 2023

Intervenție chirurgicală care revoluționează lumea medicală și nu numai, reușită zilele trecute la Constanța. Restaurantul Marco Polo a efectuat cu succes prima recoltare de rinichi de la un client care nu și-a permis să achite nota de plată.

Clientul, un militar în vârstă de 32 de ani care a vrut să ia cina cu soția (de meserie educatoare), se simte foarte bine acum și a putut chiar să plece acasă.

Acesta povestește că a comandat o friptură de vită și o salată, iar soția lui fructe de mare pe pat de orez cu șofran. Greșeala imensă a fost când au comandat și desert și câte un pahar de vin.

„Am intrat în panică atunci când am văzut nota, am început să tremur. Noroc cu personalul foarte amabil din restaurant care m-a liniștit și mi-a spus că nu e nicio problemă, pot lăsa un rinichi la ei până fac rost de bani. Pot confirma că șeful de sală are o mână foarte fină, nici nu am simțit când mi-au scos rinichiul”, povestește Marius Buzugoale.

Reprezetanții restaurantului spun că astfel încearcă să vină în ajutorul clienților care le treg pragul. „Săptămâna trecută un client și-a făcut ziua de naștere cu 15 persoane. La final, a lăsat ficatul la noi, iar soția lui corneea de la ochiul stâng. Suntem mereu aproape de clienți”, spune Mitică Jepcula, șeful de restaurant.

Actualitate