Umor

Operațiune de salvare în Parcul Tăbăcărie. 5 hingheri au fost capturați de o haită de maidanezi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
22 aprilie, 2023

Mobilizare de forțe în această dimineață în Parcul Tăbăcărie din Constanța după ce nu mai puțin de cinci hingheri au fost capturați de o haită de maidanezi. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale MAI și MApN, precum și un polițist negociator din cadrul Poliției Animalelor Constanța.

Din primele informații, se pare că hingherii au fost atacați la primele ore ale dimineții de cunoscuta haită „Albiciosul”, numită așa după culoarea blănii dulăului alpha. Se pare că 5 hingheri au fost capturați de maidanezi, iar 3 au reușit să fugă. Încă nu se cunoaște starea persoanelor capturate și nici unde au fost duse de câini.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Se pare că lucrătorii Primăriei au fost atacați în zona podului din parcul Tăbăcărie. Atacatorii au folosit colții, mârâituri și lătrături amenințătoare și nu le-au dat nicio șansă hingherilor. Se estimează că în jur de 40 de câini au participat la operațiune”, ne-a declarat inspectorul Mirel Numămușcăleanu, șeful Poliției Animalelor.

Oribilul atac a fost povestit de unul dintre hingherii care au scăpat nevătămați din atacul canin: „Ne-a zis șefu, adică domnu Chițac dacă se poate zice așa, să mergem în parcul Tăbăcărie că sunt mulți câini. Ne-a zis să nu îi prindem că îi e mila de ei, dar să verificăm personal care sunt castrați și care nu. Adică să le numărăm ouălele, ce să o mai dăm de gard. Și cred că colegu meu Viorel Jevreanu l-a atins pe Albiciosu la zona sensibilă când îl analiza și de acolo a început atacul”.

Autoritățile se află și la această oră în Parcul Tăbăcărie căutându-i pe cei 5 hingheri capturați.

Actualitate