Actualitate

Oprișan, atac dur la Dăncilă. „Dați o căutare pe Google cu proasta României și vă dă rezultat Dăncilă“.

În cadrul ședinței liderilor social-democraților, președintele CJ Vrancea, Marian Oprișan, ar fi jignit-o pe Viorica Dăncilă.

Scris de 
 pe data 
11 octombrie, 2019

Întâlnirea a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, informează stiripesurse.ro,

La întâlnire nu a participat și premierul-demis, Viorica Dăncilă.

Printre cei dezamăgiţi de premier este şi Marian Oprişan, care ar fi cerut ca partidul să se mobilizeze la maxim şi să evite luptele interne. Şeful CJ Vrancea ar fi insistat pentru rezultate eficiente la prezidenţiale, sugerând să fie reluată tema caselor lui Iohannis şi ar fi cerut o analiză a eşecurilor partidului.

Conform surselor din PSD, Marian Oprișan i-ar fi spus Olguței Vasilescu „Ia dă-i și tu o căutare pe Google și caută proasta României”.

Surse din partid afirmă că în PSD există un curent care vrea ca Viorica Dăncilă să plece de la conducerea PSD, odată cu Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

Gabriela Firea ar fi vorbit despre strategia pentru prezidențiale: „Un Iohannis nu vrem, Barna nu vrem. Mergem cu psihopatul de Cumpănaşu? Sa nu facem o mișcare și sa pierdem și ce avem acum, în jur de 20 la sută.”

„Cred ca ne dăm singuri o lovitura din interior. O sa înceapă lupta între noi”, ar mai fi spus Firea, legat de posibilitatea debarcării Vioricăi Dăncilă

Am vrut să verificăm dacă Oprișan chiar știe despre ce vorbește și se pare, că în cazul de față, chiar așa este.

 

Actualitate