Umor

Ovanesian a vorbit la un seminar al bogaților și a făcut mișto de săraci precum Ion Țiriac

Felicia Ovanesian
Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
11 august, 2022

Cunoscută pentru averea impresionantă pe care o deține, city managerul Constanței, Felicia Ovanesian, a fost invitată în calitate de speaker la un seminar al bogaților din Europa ce s-a desfășurat zilele trecute la Monaco.

Pe lângă activități recreative, cum ar fi jocul de coci cu diamante, bălăceală în piscine cu Moet sau „Ascunde lingoul!“, în cadrul seminarului, bogații au primit sfaturi practice despre cum să fii arogant față de cei mai săraci ca tine, cum să ai o atitudine sfidătoare la adresa oricui sau cum să faci tot mai mulți bani pe seama proștilor și nimeni să nu te deranjeze.

Luând cuvântul, Felicia Ovanesian s-a răstit la public în timp ce prezenta averea pe care o deține, anunțând totodată că declarația sa de avere va fi publicată sub formă de carte și că se va numi „Om bogat, om bogat“. „Este absurd să crezi că ce e scris acum în declarația aia reprezintă toată averea mea. Pentru ca lumea să vadă exact ce și cât am, este nevoie de o carte“, a explicat city managerul.

În discursul său, Ovanesian nu a ezitat să lanseze și câteva miștouri la adresa unor oameni mai amărâți, cum ar fi Ion Țiriac. „Țiriac… Pf! Domnul Ion Țiriac este atât de sărac încât hoții îi intră în casă și-i donează lucruri! Ha, ha! Acum serios vorbind, când ajungi să ai doar două avioane personale deja ai o problemă, nu credeți?“.

De asemenea, city managerul a mai explicat și ce mecanism de apărare are în preajma săracilor. „Eu pe omul sărac îl simt de la distanță și mă activez imediat. Trebuie să știi cum să-l faci să simtă că ești scârbit de prezența lui, ca astfel să te lase dracului în pace. Nu e nicio șmecherie aici, trebuie doar să exersezi până ajungi la mutra și expresia asta pe care o afișez eu acum. Pentru că nu veți avea tot timpul un sărac prin preajmă pe care să exersați, vă recomand ca din când în când să căutați pe internet o poză cu un c@kat și să o priviți preț de câteva minute. Rezultatele nu vor întârzia să apară!“.

Actualitate