Umor

Ovanesian: Dacă micșorăm tarifele de parcare riscăm să vedem constănțeni fericiți pe stradă

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 august, 2021

City manager-ul Felicia Ovanesian a scremut pe Facebook un mesaj dur pentru întreg orașul Constanța. Potrivit lui Ovanesian, rezolvarea problemei parcărilor și a controversatului Regulament riscă să facă zeci de mii de constănțeni fericiți.

Băi, marțafoilor, fericirea, acest flagel teribil pe care unii îl credeam eradicat, și-ar putea înfige ghearele în orice clipă, în inima acestui oraș.

Nu vreau să cobesc, dar odată cu reducerea tarifelor de parcare am putea asista la un val de oameni fericiți, care riscă să molipsească şi alţi concetăţeni nevinovaţi cu fericirea lor. Ce putem noi să facem ca să nu fim fericiţi? Nu voi permite așa ceva! Aveți încredere, marțafoilor!”, a mârâit city manager-ul în timp ce își confecționa un bici din sârmă ghimpată.

Temându-se de valul de fericire ce ar putea să izbucnească, Felicia Ovanesian stă ascunsă în cel mai întunecat colț din primărie unde recită dintr-o carte cu citate despre răzbunare și nefericire.

Actualitate