Umor

Panică în Kaufland după ce doi pensionari s-au depresurizat la coadă la carne

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
20 decembrie, 2023

Cod roșu de intervenție la Kauflandul din zona ICIL, zeci de echipaje de pompieri și ambulanțe fiind trimise la fața locului.

Din primele informații, se pare că doi pensionari, care stăteau de 2 ore la coadă la vitrina asistată pentru a cumpăra carne, s-au depresurizat brusc. Emanația de gaze a fost atât de puternică încât s-au activat toți senzorii din magazin. Din fericire, nu a fost nevoie de evacuarea incintei.

„Într-adevăr, am avut două cazuri de depresurizare bruscă. Cei doi pensionari sunt în afara pericolului și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate pentru ceilalți cumpărători, au trebuit să abandoneze coada și să se ducă de urgență la raionul de detergenți”, a declarat colonel Mitruș Furtunișcă.

Unii dintre clienții magazinului, colegi de generație cu nea Puiu și domnu Șușpli, îi acuză pe cei doi că au pus la cale această diversiune pentru a înainta mai repede la coadă deoarece urechile de porc erau pe terminate.

Actualitate