Panică la Whatsapp! S-au activat primele grupuri de părinți „Clasa pregătitoare D” și „Clasa a IV-a B fără doamna”. 500 de mesaje în primele 5 minute.

Mark Zuckerber blesteamă ziua când a hotărât ca Facebook să cumpere aplicația Whatsapp! Aproape toți inginerii și IT-iștii companiei lucrează de zor la mentenanța platformei Whatsapp după ce primele grupuri de părinți din municipiul Constanța s-au reactivat după vacanța de vara.

Specialiștii din Silicon Valley sunt speriați că în curând vor deveni funcționale multe alte grupuri de părinți, cel mai mare pericol venind de la grupurile „Clasa pregătitoare”, dar mai ales cele Clasa pregătitoare … fără doamna!”, unde avalanșa de mesaje și schimburi de conversații blochează pur și simplu serverele.

„Nu ne venea să credem că se pot scrie atâtea mesaje fără niciun sens. Mark ne-a cerut să desființăm grupurile, dar se făceau altele și alte astfel încât am renunțat. Cel mai activ a fost un grup de părinți de la Școala 30 din Constanța, „Clasa pregătitoare B fără doamna”, care a dat pur și simplu aplicația peste cap”, povestește un specialist din cadrul companiei

Potrivit statisticilor oferite de Whatsapp, doar de le grupurile de părinți de clasele pregătitoare și până la clasa IV-a din Constanța s-au stocat, doar în luna iunie 2019, 97.873.889 de mesaje cu „mulțumesc”, 88.456.449 – „Și noi de acord”, 23.455.000 – „ce îi luăm doamnei”, 21.984.453 „suc sau apă?”, 19.004.568 – „David nu vine mâine”, și 14.832.145 „cum ne întâlnim să vă dăm banii”.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

(Visited 3.038 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.