Scandal mare pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, la unul dintre noile parcometre montate în oraș. Un machedon a chemat Poliția, după ce a băgat o sumă considerabilă de bani în aparat, spunând că acesta e măsluit ca să nu ofere niciun câștig.

„Nu tu măcar o linie, o specială, un bonus… NIMIC! Sunt de patru ore aici și am băgat 11.000 de lei, toți banii rămași din vânzarea unui teren. Ce fac acum? Iar mă duc la Cogealac ca să mă împrumunt de la neamuri? Păi ts va dzâcă lumea?“, spune bărabatul arătând o sacoșă plină cu bonulețe pe care le-a primit în schimb pentru banii cheltuiți. „Ăsta e jaf la drumul mare!“

Agentul sosit la fața locului a constatat că bărbatul are dreptate. La rândul său, polițistul a băgat 800 de lei, fără ca aparatul să-i ofere un câștig.

„Pot concluziona că avem de-a face cu o rețea de infractori, de profitori nenorociți, care înșeală oamenii de bună credință prin intermediul acestor dispozitive. Îi sfătuim pe toți constănțenii să evite folosirea acestora până la finalizarea anchetei“, a precizat polițistul.

(Visited 5.579 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.