După ce în urmă cu două zile, Consiliul Local Năvodari a aprobat în ședință ordinară proiectul de hotărâre privind aprobarea participării orașului Năvodari ca membru fondator la constituirea OMD Mamaia Nord-Năvodari, astăzi membrii Comisiei mixte de lucru s-au întrunit din nou având ca temă Statutul și Actul Constitutiv al asociației de utilitate publică.

Cea de-a doua întâlnire a Comisiei mixte de lucru a avut loc la Centrul de Afaceri Năvodari. Au participat membri ai grupului de lucru constituit la nivelul Primăriei Orașului Năvodari, reprezentanți ai Organizației Patronale Mamaia Nord și ai mai multor entități juridice din domeniul turismului care s-au arătat interesați de asocierea în cadrul OMD Mamaia Nord.

OMD Mamaia Nord este asociație de utilitate publică și se înființează prin asocierea autorității publice locale din componența destinației cu plătitori de taxă specială de promovare turistică, respectiv: membri din cadrul destinației ai confederațiilor/federațiilor patronale reprezentative, cu activități în domeniul turismului; organizații patronale; angajatori din cadrul destinației turistice.

Conform Ordonanței nr. 15/2017 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea și desfășurarea activității de turism în România, Asociația ”Organizația de Management al Destinației Mamaia-Nord” este persoană juridică, organizată în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare, prin parteneriat public-privat, care realizează politica de dezvoltare turistică a destinației, inclusiv politica de marketing a destinației, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

(Visited 4 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.