În cursul zilei de miercuri, 11 septembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au percheziționat patru locuințe – 3 din Techirghiol și una din Eforie.

A fost vizată o grupare infracțională cu preocupări pe linia combaterii infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism, introducerea în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri.“, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanta.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de canabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, 2.300 de lei, precum și documente ce reprezintă probe.

Ulterior, 4 bărbați au fost reținuți, fiind prezentați, în cursul zilei de ieri, instanței de judecată. Aceștia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile și au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor din Constanța și al jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis” Constanța.

Cei patru au fost arestați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Constanța.

 

(Visited 1.845 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.