Actualitate

Paul Cămui, profesor al Școlii Gimnaziale„Dan Barbilian”, a murit la vârsta 27 de ani. Era fiul fostului fotbalist Cristian Cămui

Scris de 
 pe data 
14 ianuarie, 2024

Învățământul și sportul constănțean sunt profund marcați de moartea prematură a celui care a fost Paul Cămui. Profesor de educație fizică la Școala Gimnazială nr.28 Dan Barbilian din Constanța și antrenor de volei la CSM Constanța, Paul a murit la vârsta de 27 de ani.

„În aceste momente dificile, suntem alături de familia colegului nostru Paul Cămui, profesor de educație fizică, care ne-a părăsit mult prea devreme. Copiii și colegii vor simți lipsa unui suflet blând. Drum lin către îngeri!”, se arată în mesajul colectivului Școlii Dan Barbilian.

Paul Cămui era fiul fostului jucător al Farului și actual director tehnic al clubului alb-albastru, Cristian Cămui.

„Academia Gheorghe Hagi și Farul Constanța sunt alături de directorul tehnic Cristian Cămui la trecerea în neființă a fiului său, Paul, plecat dintre noi la o vârstă foarte fragedă. Dumnezeu să ofere multă putere familiei în aceste aceste momente foarte dificile. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Clubul Farul Constanța.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate