Direcția de Frecat Mentă și Tăiat Frunză la Câini (DFMTFC-ul) din cadrul Primăriei Constanța a început o campanie de informare adresată turiștilor care vin pe litoral în această perioadă.

Potrivit DFMTFC, turiștilor li se recomnadă folosirea cremei de protecție solară împotriva razelor UV, dar și un unguent special ce conține otravă de șobolani, de folosit împotriva exemplarelor care colcăie prin Mamaia, dar mai ales prin Constanța.

„Folosind această combinație de creme, turistul va căpăta un bornz-verzui, o culoare unică ce va fi reprezentativă pentru litoralul românesc și care, sperăm noi, va deveni un brand al nostru și o vom transforma într-o cutumă europeană“, a explicat George Măndilă, unul dintre consilerii primarului Chițac.

DFMTFC-ul mai are în plan și alte inițiative, cum ar fi o campanie prin care turiștii, dar și constănțenii vor fi sfătuiți ca, pe timp de ploaie, pe lângă umbrelă să aibă la ei și cel puțin un sul de hârtie igienică, pentru că atunci când plouă la Constanța, literalmente, e de tot c@k@TvL.

(Visited 667 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.