Nea Nicu, după cum îl cunosc toți cei care vin la cluburile pensionarilor din Constanța, a primit o bine-meritată recunoaștere și apreciere din partea onoratei conduceri a PSD Constanța și a primarului Decebal Făgădău.

Într-o atmosferă de puternică vibrație patriotică, îndelung ovaționat cu aplauze frenetice și urale din toată inima, nea Nicu (71 de ani) a primit titlul de „Cel mai iubit pensionar al Constanței pentru o ținută impecabilă“.

Acest premiu constituie o nouă și vibrantă expresie a forței democrației noastre muncitoresti-revoluționare, a trăiniciei societății noastre socialiste, a unității întregului popor, care, sub conducerea gloriosului partid social democrat, își făurește în mod conștient propriul său viitor de bunăstare!“, a spus nea Nicu în discursul său.

Nea Nicu s-a făcut remarcat în cadrul cluburilor de pensionari datorită discursurilor și prelegerilor sale încărcate de idei fixe, socialiste și fără sens, dar și pentru faptul că poartă o colecție de costume de o calitate remarcabilă.

Este un om de care suntem mândri, care înțelege extraordinar de bine calea și direcția partidului nostru și suntem onorați că am avut ocazia să-l premiem“, a declarat vizibil emoționat și continuând să aplaude deși toată lumea se oprise, șeful PSD Constanța, Felix Stroe.

Din partea primarului Decebal Făgădău, nea Nicu a primit și o sacoșă plină cu produse alimentare, o strângere de mână și un set nou de table.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 372 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.