Umor

Pentru a grăbi lucrările, Chițac a ordonat ca pe toate șantierele să cânte non-stop coloana sonoră din Benny Hill

Scris de 
 pe data 
7 martie, 2024

Pentru că timpul este scurt până la alegeri și disperarea e tot mai mare, primarul Vergil Chițac a semnat un ordin prin care operatorii de pe șantierele Constanței sunt obligați să pună muzica din sketchurile lui Benny Hill în care personajele se mișcau cu viteză sporită.

„Dom’le, nu mai e timp și simt cum îmi scapă Primăria printre degete“, ar fi explicat Chițac stafului său de campanie. „Trebuia cumva să-i facem pe ăștia să se miște mai repede și țin minte că, pe vremuri, când vedeam Benny Hill la televizor și începea muzica aia, toată lumea băga viteză. Și are logică! Eu știu mai bine, sunt amiral, credeți-mă pe cuvânt!“

Totodată, primarul crede că toți constănțenii, în loc să înjure plini de nervi, vor privi amuzați tot dezastrul sau că îi va bufni râsul atunci când își vor mai rupe o planetară. De aceea, pe lângă coloana sonoră din Benny Hill, șantierele din vor fi obligate să îndeplinească și alte norme, pentru a detensiona situația.

„Ciocanele și târnăcoapele, de exemplu, trebuie să chițăie, iar ochelarii de sudură vor avea nas din cauciuc și mustăți”, a adăugat Chițac. În plus, la intrarea în fiecare șantier va fi amplasată o gheretă cu floricele și răcoritoare, pentru publicul care vine să asiste la giumbușlucurile muncitorilor.

Actualitate