Timp de cinci zile, cei mici se pot întâlni cu Moșu’ la biroul acestuia, pot lăsa scrisori în cutia poștală și pot participa la diferite activități instructiv-educative organizate în căsuța spiridușilor, căsuța zânelor dar și în căsuța lui Rudolf, toate aceste în compania ajutoarelor lui Moșu’.

Frumoasele ateliere decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă sunt amplasate pe platoul din fața Primăriei.

Acestea pot fi vizitate zilnic de copiii cernavodeni în intervalul orar 17:00 – 19:00, timp în care cei mici vor învăța să confecționeze globuri, vor primi cadouri simbolice de la ajutoarele Moșului și vor participa la spectacole educativ-umoristice și scenete prezentate de actori profesioniști.

De asemenea, în cadrul evenimentului ”Cernavodă Magic” pe scena amenajată în Orășelul lui Moș Crăciun vor avea loc zilnic spectacole susținute de artiști profesioniști precum Gheorghe Gheorghiu, Minodora, Radu Ile, Nick, Sânzienele dar și de artiștii Casei de Cultură I.D. Chirescu.

De asemenea, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă toți cernavodenii se pot bucura de orașul frumos iluminat dar și de patinoarul pus la dispoziție cetățenilor de către Administrația Publică Locală.

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.