Umor

Pentru cine prăjea Andreea cartofi cu usturoi? O nouă teorie face ravagii printre anti-covizi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
23 iulie, 2020

Total neimpresionați de lacrimile și mărturisirea Andreei Esca, coronascepticii din România au analizat pe toate părțile interviul acordat de știrista ProTV.

După zeci de ore de dezbateri pe rețelele sociale, cei mai inteligenți dintre anti-covizi au rezolvat cel mai mare mister apărut în declarația vedetei de la Pro: „Dacă bărba-su era-n spital, fii-su era în spital, fii-sa nu era acasă, atunci pentru cine prăjea ea, dom’le, cartofi cu usturoi!?“.

Unele dintre răspunsuri nu au întârziat să apară, iar explicațiile, indiferent de logica lor, fiind imediat aprobate.

„Le făcea la ăia care a venit săi deie bani casă zică că are covit!“, a fost unul dintre răspunsuri pe care ceilalți l-au aprobat imediat cu un ferm „Așa e!“.

„Cum adik cui? Păi nați văzut k a zis ăștia la știri k lu Borcea ăi puțea gura a usturoi a doa zi!?“, a venit o altă lămurire foarte bine argumentată. „Așa e!“, au răspuns ceilalți.

„De unde știe Esca să gătească dacă ea e toată ziua cu ochi ăn propterul ăla!?“ sau „Gătea pentru neamțu Iohannis k tokmai ce venise cu sakoșele cu bani!“, au mai fost câteva dintre răspunsurile validate ca fiind fapte reale.

Dar v-ați gândit că poate gătea pentru mama ei, care venise să o ajute să treacă mai ușor peste această perioadă de grea încercare?“, a îndrăznit să scrie o tânără care avea o carte la poza de profil . „Huo! Marș de-aici! Uite cum apar repede plătiții ca să ne mintă și să ne spele pe creier!“, au reacționat imediat anti-covizii.

 

Actualitate