Zâmbind în timp ce-și priveau copiii jucându-se printre grămezile înghețate de zăpadă murdară, mai mulți părinți din Constanța se bucură că cei mici au, în sfârșit, ocazia să simtă și ei cum e iarna.

„Să-mi privesc copiul cum face un îngeraș în zăpada asta maronie și fleoșcăită a fost o reală bucurie și un sentiment de împlinire“, ne-a declarat o mămică constănțeană venită cu cel mic în parcul Tăbăcărie.

„Ce vreți, nu toate am avut ocazia să mergem la munte cu ei și să postăm de acolo… Ne mulțumim și noi cu ce ne-a dat Dumnezeu!“.

Picii s-au bătut cu bulgărași de gheață, au fost trași cu săniile pe ciment sau prin neaua mocirlită, s-au rostogolit și chiar au făcut un fel de om de zăpadă în timp ce erau fotografiați de mamele lor.

„Ehe! Pe vremea noastră era zăpadă, nu ca acum. Dar, chiar și așa, nu putem să-i ținem în casă. Plus că deja mai multe mămici au postat deja pe Facebook și, na, era musai să ieșim și noi“, a mai spus una dintre mămici.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 481 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.