Actualitate Eveniment

Percheziţii DNA la Constanţa. Anchetă vizează atribuirea rutelor de transport către firmele de maxi-taxi

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au efectuat o serie de percheziţii pe raza judeţului Constanţa, la sediul Autorității Rutiere Române (ARR), locuinţe şi sedii ale unor firme de transport în comun.

Scris de 
 pe data 
6 aprilie, 2022

Potrivit informării transmise de DNA – Serviciul teritorial Constanța, percheziţiile fac parte dintr-un dosar de cercetare penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, comise în cursul anului 2022, în legătură cu atribuirea presupus nelegală a unor rute de transport călători pe raza județului Constanța.

În cursul zilei de 6 aprilie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate pe raza județului Constanța, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sedii de firmă.

”În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate și din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, a transmis DNA Constanța.

.

Actualitate