La nici măcar 30 de minute după demiterea Guvernului Dăncilă, dezamăgiți, supărați, dar mai ales debusolați, pesediștii constănțeni au înlocuit din nou tabloul din sediu.

După icoana lui Liviu Dragnea, urmată de cea a Vioricăi Dăncilă, a venit rândul catusului Țeapătutu Ror, sau Țepișor, după cum este alintat de apropiați.

Credem că a venit momentul să idolatrizăm pe cineva cu personalitate puternică, pe cineva care ne reprezintă și rezonează cu modul nostru de a gândi. Domnul Țeapătutu Ror este cel mai potrivit în aceste momente“, susține, aplaudându-se, președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

Până în prezent, Țepișor fusese uitat într-o magazie, însă a fost adus la sediul PSD imediat după ce a fost votată moțiunea de cenzură.

Deloc surprinzător, el nu a fost singurul candidat pentru locul de cinste de pe peretele pesediștilor. Social-democrații constănțeni au avut de ales dintre postere cu Sandibelle, Rambo, Sue Ellen din Dallas și Tata Ștrumf.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 548 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.