Timp Liber

Petrecere grecească cu Zeii Olimpului, la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park organizeaza duminică, 5 iulie, o inedită petrecere grecească, de la care nu vor lipsi zeii și zeitele Olimpului. Ei vor dansa și se vor distra alături de ansamblurile Comunității Elene Constanta, ”Elpis” și ”Elpis junior”.

Scris de 
 pe data 
3 iulie, 2020

Oaspeții de seamă la party-ul organizat duminică în parcul acvatic din Eforie Nord sunt zeii și zeițele din Grecia Antică. Veți avea onoarea să o salutați și să o admirați pe Afrodita, zeița frumuseții și a iubirii în mitologia greacă.

Neptun, zeul apelor și al mării se va simți în largul său în regatul apelor de la Eforie Aqua Park și va petrece cum n-a mai făcut-o demult. Nici Hebe, zeița tinereții, fiica lui Zeus și a Herei nu va lipsi de la petrecere.

Ea va dansa alături de toți cei prezenți în parcul acvatic și îi va turna nectar zeului Neptun. Dacă aveți un costum potrivit pentru marea petrecere, nu-l lăsați acasă!

Petreceri cu spumă pe tobogane, la Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie Nord a pregătit tunuri de mare presiune, care vor umple toboganele cu spumă, spre deliciul tuturor.

Miercurea și duminica, petrecerile cu spumă sunt preferatele adulților și ale copiilor. Eforie Aqua Park asigură distracția întregii familii și te asigură că vei avea o zi reușită de vacanță în sudul litoralului.

Concursuri cu premii, pentru adulți și copii

La Eforie Aqua Park sunt organizate toată vara concursuri cu premii, pentru cei mici și pentru adulți, astfel încât toată lumea să se simtă excelent. Parcul acvatic îi așteaptă pe vizitatori cu multe noutăți în acest sezon.

Un uriaș tobogan gonflabil, caiace, terenuri de volei și baschet, toate sunt special pregătite pentru competiții organizate în piscine.

Eforie Aqua Park este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00 şi este situat în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între plaja Belona, Hotelul Europa şi Lacul Belona. Distracția, surprizele și concursurile sunt din partea casei.

REGULI DE PROTECȚIE ȘI DISTANȚARE SOCIALĂ

Reprezentanții parcului au luat toate măsurile necesare de protecție, astfel încât vizitatorii își pot petrece timpul fără griji, într-un mediu sigur. Amplasarea șezlongurilor și a meselor de pe terasă respectă noile reguli privind distanțarea socială, dispenserele cu dezinfectat nu lipsesc, iar personalul este special instruit. Nici în legătură cu apa din piscine și de pe tobogane, vizitatorii nu trebuie să își facă griji, este tratată potrivit reglementărilor în vigoare.

 

Actualitate