Umor

Petrecerea de Halloween din primărie, stricată de un inconştient care a venit costumat în Felicia Ovanesian

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
1 noiembrie, 2022

Funcţionarii din Primăria Constanţa au organizat aseară o petrecere de Halloween la care toată lumea a venit costumată cât a putut de horror. Viceprimarul Ionuţ Rusu a fost senzaţia petrecerii. Deghizat într-un costum de lache flauşată, Rusu i-a distrat pe toţi cu un număr senzaţional de pupincurmentalism.

Tocmai când distracţia era în toi, fiind organizat şi un concurs de ars dosare, unul dintre funcţionari şi-a făcut apariţia costumat în city manager-ul Felicia Ovanesian. Tuturor le-a pierit imediat cheful de distracţie, unii s-au speriat şi s-au refugiat prin toalete în timp ce alţii, mai slabi de înger, au leşinat. Viceprimarul Ionuţ Rusu nu a mai fost de găsit.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„A fost prea mult. S-a întrecut o limită! Eu înţeleg că ar fi trebuit să fie o atmosferă horror, dar nici aşa!“, a spus, printre lacrimi şi sughiţuri, unul dintre funcţionari.

Primarul Vergil Chiţac nu a fost prezent la petrecere, preferând să petreacă alături de familie, cu apă caldă şi lumină la bec, în vila de la Eforie. Cu toate acestea, edilul le-a transmis un mesaj tuturor subalternilor săi: „Ia mai dă-i în p*** mea!“

Actualitate